Top

SICH TOURNIQUET

Nieuw
  • SICH TOURNIQUET
  • SICH TOURNIQUET
  • SICH TOURNIQUET
  • SICH TOURNIQUET
27,06

De SICH tourniquet is ontwikkeld naar aanleiding van de problemen die het leger van Oekraïne heeft ondervonden, tijdens het gebruik van de meest gangbare tourniquets.

Tourniquets werden de laaste jaren ( sinds "the war on terror") vooral gebruikt in warme gebieden. Het strijdtoneel van Oekraïne heeft sinds 2014 een ander beeld laten zien van de noodzaak van tourniquets in gebieden die kouder zijn en waar er niet altijd sprake is van "goede" medische afvoerketens. Conventionele tourniquets bleken al snel niet geschikt te zijn voor de vooral koude en natte weersomstandigheden en semi loopgraven omstandigheden. Hierdoor ontstond de vraag naar een tourniquet die beter functioneerde onder deze omstandigheden. SICH is hierop uitgekomen met de SICH tourniquet.
De SICH tourniquet is de voorkeurstourniquet van het leger van Oekraïne en preseert beter in de exterme weersomstandigeheden en kan bij een groter deel van het slachtofferaanbod gebruikt worden. Een hoge mate van burgerslachtoffers en kinderen heeft ervoor gezorgd dat de SICH als enige tourniquet ook op kinderen kan worden gebruikt. Nu de SICH zijn nut en belang heeft bewezen begint de opmars van deze tourniquet richting de andere landen.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code