Top

cardiac science G5 volautomaat met AED opleiding

 • cardiac science G5 volautomaat met AED opleiding
1.850,00

De Powerheart G5: Betrouwbaarheid, gebruiksgemak en geavanceerde therapie waarmee u een leven redt. " want levensreddend handelen kan iedereen "


---------GRATIS AED OPLEIDING BIJ AANSCHAF VAN DE POWERHEART G5---------


 Dankzij de krachtige eigenschappen van de Powerheart G5 kunnen zowel professionals als leken tijdig en effectief hulp bieden, zodat het slachtoffer van een acute hartstilstand de beste kans op overleven heeft.

Realtime reanimatiefeedback.
De zogenaamde realtime reanimatiefeedback is een waardevolle aanvulling voor het verder verbeteren van de kwaliteit van een reanimatie.
Gebruikers die voor de eerste keer met de Powerheart G5 werken, kunnen elke stap van de reanimatie succesvol uitvoeren dankzij de realtime reanimatiefeedback.
Met realtime reanimatiefeedback krijgt de hulpverlener direct feedback op de diepte en snelheid van de borstcompressies conform de ERC-richtlijnen voor reanimatie uit 2010.


Volautomaat
De volledig automatische schokafgifte elimineert de kans op aarzeling door de gebruiker. De volautomaat zal namelijk automatisch een schok toedienen bij een schokwaardig ritme. Hierdoor hoeft de gebruiker niet langer op een schokknop te drukken om de schok toe te dienen. Een AED met meerdere toetsen maakt het gebruik voor een leek complexer, met een risico op verwarring en foute handelingen.
Daarnaast is de volautomaat eenvoudiger te bedienen wanneer u alleen bent of assistentie krijgt van een niet getraind persoon.


Metronoom (30/2) met gesproken instructies
Naast het toedienen van een schok is het reanimeren van een slachtoffer absoluut noodzakelijk om de overlevingskansen zo groot mogelijk te maken.
De G5 biedt instructies in het tempo van de gebruiker, de zogenaamde RescueCoach™-technologie. RescueCoach™ leidt de hulpverlener door iedere kritieke stap tijdens een reddingsactie in het tempo van de gebruiker.
Alle gesproken instructies worden door RescueCoach™ ook op het verlichte LCD scherm weergegeven. Tekstuele instructies bieden extra hulp in een lawaaierige, donkere of chaotische omgeving. Deze functie is tevens van grote waarde voor slechthorende hulpverleners. Het tekstscherm biedt hulpverleners tevens belangrijke informatie, zoals de verstreken tijd en het aantal toegediende schokken.
 
Trapsgewijs variabel energieniveau
Elk slachtoffer heeft een eigen drempelwaarde waarbij defibrillatie succesvol wordt. Dit in combinatie met de individuele stroomweerstand en cellulaire respons maakt het nodig om de toegediende schokenergie tot op het juiste niveau te brengen.
De Powerheart G5 meet elke patiënt door en past vervolgens het energieniveau aan de behoeften van de patiënt aan. Als er aanvullende schokken vereist zijn, zal de G5 het energieniveau trapsgewijs verhogen om een volgende schok met een hoger, aangepast energie niveau te leveren.

Meertalig Nederlands/Engels (Andere talen optioneel*)
Schakel met een druk op de knop over op een andere taal tijdens een reddingsactie om meer potentiële hulpverleners te kunnen helpen (beschikbaar in specifieke talen).

 

 Robuust en betrouwbaar, dus altijd klaar om in actie te komen.

 • Robuust, duurzaam ontwerp voor de bescherming tegen een ruwe behandeling.
 • Hoge classificatie (IP55) tegen binnendringing van stof en water voor werking onder zware en moeilijke omstandigheden.
 • Voldoet aan strenge militaire standaarden voor het testen op schokafgifte, trillingen en vallen.
 • De Rescue Ready®-technologie controleert zelf dagelijks alle belangrijkste AED-componenten (batterij, hardware, software en pads). De elektronica met hoge spanning van de AED wordt wekelijks gedeeltelijk, en maandelijks geheel opgeladen.
 • De uitstekend zichtbare Rescue Ready-indicator verzekert de hulpverlener dat deze over een werkende AED beschikt.
 • 7 jaar garantie op de AED.
 • De batterij voldoet aan medische vereisten met een volledige werkingsgarantie van 4 jaar.
 
Geavanceerde patiëntenzorg
 • Dient 10 seconden of minder na reanimatie een schok toe voor een effectieve therapie.
 • Beoordeelt de therapiebehoefte van de patiënt en biedt een aangepaste schok bij het juiste energieniveau.
 • Instellingen zijn eenvoudig bij te werken als de richtlijnen voor reanimatie worden gewijzigd.
 • Gegevens kunnen snel via USB worden overgebracht en bekeken.


 • - Databank: Uw AED wordt opgenomen in onze database. Zo kunnen wij u periodiek op de hoogte brengen van vervanging van elektroden en/of batterij.

 • - Periodieke vervanging van elektroden en batterij op locatie:


  Heeft u ook gedacht aan een kast voor  
  binnen- of buiten gebruik om de AED aan de wand te bevestigen?

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code