Top

Cederroth oogdouche 500 ml

  • Cederroth oogdouche 500 ml
14,50

De eerste seconden die volgen na een ongeval met het oog is het van belang om rijkelijk te spoelen. De oogdouche van Cederroth geeft dan ook een rijkelijke stroom vloeistof. Het oogbad op de flacon stuurt de vloeistof in de richting van het oog om onnodige verspilling van de vloeistof te voorkomen.

Oogdouche met stofkap
De geïntegreerde stofkap houdt het oogbad altijd schoon en fris. De stofkap doet tegelijkertijd dienst als openingsmechanisme.

Vergrendelbaar in de los verkrijgbare wandhouder.

Dankzij de wandhouder krijgt de flacon een vaste plek en weet iedereen waar deze te vinden is. De flacon gaat automatisch open zodra deze uit de wandhouder wordt gedraaid en dient daarom meteen te worden gebruikt.

Naast het verdunnen en wegspoelen van de gevaarlijke substantie heeft de gebufferde substantie in de oogdouche van Cederroth ook een neutraliserende werking op spatten van basen en zuren. Het effect is over het algemeen sterker bij basen dan bij zuren. Een niet gebufferde vloeistof verdunt en spoelt het zuur of de base alleen maar weg, waardoor er een grotere hoeveelheid vloeistof nodig is en er langer gespoeld moet worden.

Refill Cederroth 7251Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code