Top

Over E&J

Wie zijn BHV OPLEIDINGEN?


Wij zijn het team van E&J BHV wij zijn werkzaam in de wereld van hulpverlening als brandweerman of in de wereld van de ambulance of op een andere manier een ervaringsdeskundige.

Onze slogan:
''omdat wij weten wat jullie moeten weten ''.


Waarom?

Omdat wij ons richten op die punten die hulpverleners als prettig ervaren als ze bij een incident ter plaatse komen tijdens een BHV inzet binnen uw bedrijf.

Onze klanten ervaren onze praktische manier van opleiden als erg positief. Zij zien ons dan ook graag terug komen, wij zijn enthousiast en serieus wanneer nodig, geven u net dat beetje extra mee wat andere bedrijven u net niet geven. Omdat wij zelf werkzaam zijn in het hulpverlenersvak kunnen wij u ook zodanig opleiden.

Internationaal

Wij geven ook internationaal les zo geraken wij soms op Portugese grond om les onze lessen te verzorgen, de zo genoemde "primeiro socorro".
Onze voertaal tijdens het les geven in het buitenland is over het algemeen Engels. Wordt er Engels binnen uw bedrijf gesproken? Dan zijn wij de instructeurs bij uitstek. Wij leiden uw personeel op als First Responders.
Vraag hier vrijblijvend een passende offerte aan.